Διανομή τροφίμων σε 197 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού

Διανομή τροφίμων σε 197 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού
Διανομή τροφίμων σε 197 οικογένειες από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού

Διανομές τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποίησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαρωνικού, σε 197 οικογένειες δικαιούχων, το διήμερο 20 και 21 Δεκεμβρίου.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Σταμάτη Γκίνη, επισκέφθηκε το Ιατρείο της Δημοτικής Κοινότητας Φώκαιας, όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής σε 70 οικογένειες δικαιούχων.

Την ίδια ημέρα, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Λαγονήσι, διανεμήθηκαν αντίστοιχα προϊόντα σε 45 οικογένειες δικαιούχων, παρουσία του Αντιδημάρχου, κου Σταμάτη Γκίνη.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Σωφρόνης επισκέφθηκε τα γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σαρωνικού «Βοήθεια στο Σπίτι», όπου πραγματοποιήθηκε διανομή τροφίμων και άλλων προϊόντων σε 82 οικογένειες δικαιούχων.
Από τις συγκεκριμένες δράσεις ωφελούνται συνολικά 480 άτομα, πολίτεςτου Δήμου Σαρωνικού.

Ο κος Γ. Σωφρόνης ανέφερε σχετικά: «Ενόψει των εορτών, φροντίζουμε να εφοδιάσουμε με τα απαραίτητα τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Η προσπάθειά μας όμως, όπως και η ευθύνη μας, δεν περιορίζεται στις γιορτινές μέρες. Είμαστε πάντα εδώ, για να δώσουμε – με όλα τα μέσα και τους πόρους που διαθέτουμε – ένα χέρι βοήθειας σε όσους το χρειάζονται και για όσο το χρειάζονται. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, τον κο Σταμ. Γκίνη και τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, για τον άριστο συντονισμό των δράσεων του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται όλο το χρόνο στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής.»

Ευχετήρια κάρτα Δημάρχου Σαρωνικού κου Γεώργιου Σωφρόνη :

%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%b5%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%83-%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85-internet-use

Πηγή – Δελτία τύπου Δήμου Σαρωνικού :

http://www.saronikoscity.gr/wil.aspx?a_name=press-releases&itemid=3954

http://www.saronikoscity.gr/wil.aspx?a_name=announcements&itemid=3945

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s